APK Amersfoort

Al 4 jaar ben ik een trotse eigenaar van mijn Peugeot 206. Deze Peugeot heb ik gekregen van mijn opa. Dus de auto betekent veel voor mij. Omdat ik erg gehecht ben aan de auto, verzorg ik de auto erg goed. Zo regel ik alles op tijd. Net zoals de APK. Die heb ik vorige week laten keuren bij APK Amersfoort toen deze garage getipt werd door een taxi-chauffeur.

Ze gaan erg zorgvuldig te werk apk amersfoort

Bij APK Amersfoort gaan ze erg zorgvuldig en netjes te werk. De auto van mij was al snel gecontroleerd en er was gelukkig niks mis mee. Alles was dus in orde, waar ik al vanuit ging. Deze auto is namelijk al heel netjes en ik rij er ook erg rustig mee. Daarom viel de keuring goed uit.

Bij volgende APK zeker weer terug

Voor de volgende APK kom ik in ieder geval weer terug bij APK Amersfoort voor de keuring. Het viel me ook op dat het personeel er heel aardig is en dat ze je graag helpen. Dat is wat iedereen wil. Een snelle APK keuring en een vriendelijke service. Deze garage ga ik zeker aanraden aan collega´s, familie en vrienden. Top service!