Ons belangrijkste doel met badkamervloeren is het kiezen van een type dat niet binnen twee jaar door vocht wordt verpest. Je moet een materiaal kiezen dat lang meegaat en veel vocht verdraagt, zoals morsen en stoom. Je moet ook op beton cire toilet kosten letten. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg opties, waarvan er veel er ook nog eens goed uitzien. Het kopen van de perfecte vloer voor jouw badkamer staat ver af van het kopen van de perfecte vloer voor andere delen van jouw huis. Badkamervloeren staan ​​voor unieke uitdagingen, voornamelijk water, vochtigheid en zwaar voetverkeer. Begin jouw zoekopdracht door dingen te verfijnen tot materiaaltype. Van het materiaaltype kun je nadenken over andere ontwerp opties voor badkamervloeren, zoals afmetingen, kleur en textuur. De laatste stap is het bepalen van de beste installatiemethode voor je.

Keuze maken

Er is een schijnbaar eindeloze verscheidenheid aan soorten badkamervloeren beschikbaar. We hebben de opties enigszins beperkt en de vijftien beste soorten badkamervloermaterialen geselecteerd. Je wilt niet alleen dat uw badkamervloer er goed uitziet en past bij de algehele stijl van jouw badkamer, maar deze moet ook waterdicht, antislip en duurzaam zijn en beton cire toilet kosten kost efficiënt. Hier zijn de meest populaire materialen voor badkamervloeren, uitgesplitst naar hun voor- en nadelen.

Hard hout

Het is bekend dat massieve hardhouten vloeren uitzetten en krimpen bij contact met een hoge luchtvochtigheid. Het materiaal absorbeert ook het water dat erop wordt gemorst. Het resultaat is zwelling en knikken. De enige keer dat massief hardhout een goede badkamervloeroptie is, is in een zelden gebruikte gastenbadkamer, of misschien een half bad. Installeer geen massieve hardhouten vloeren in een badkamer met een douche of bad die regelmatig wordt gebruikt. Het is ook van cruciaal belang om professionals in te huren om uw badkamervloeren te installeren als je erop staat om met massief hardhout te gaan in plaats van beton cire toilet kosten. Er mogen absoluut geen openingen zijn waar vocht doorheen kan sijpelen.