bedrijfsfotografie

Voor onze website van het bedrijf hadden we foto’s van het gehele team nodig. Ons team bestaat uit 30 werknemers en de werkgever natuurlijk. Voor de opdracht om het gehele team te fotograferen gingen we naar bedrijfsfotografie Artasttiek. Op de site van Artastiek las ik dat ze je voorzien van een professionele bedrijfsreportage op maat. Dat zochten we.

Kreeg de opdracht om het te regelen

Ik, als werknemer van het bedrijf, kreeg te opdracht om de fotograafbedrijfsfotografie te contacteren. Ik nam na het verzoek van de baas al gelijk contact op met de fotograaf. Hij vertelde me dat hij een keer langs kon komen om wat uitleg en dergelijke te geven. Toen hij vervolgens langs kwam hebben we de mogelijkheden en eisen van beide kanten besproken. We zijn daarna tot een akkoord gekomen.

Resultaat is prachtig

Op de dag dat de foto’s werden genomen had iedereen natuurlijk wat moois aangetrokken en zag iedereen er tip en top uit. De foto’s die genomen zijn op die dag zijn uiteindelijk erg mooi geworden. Nu de website bijna klaar is staan er al hele mooi foto’s in het ontwerp. We zijn erg tevreden over de fotograaf die ons heeft voorzien van bedrijfsfotografie.