Non woven tassen laten drukken

Non woven tassen laten drukken leek mij heel erg leuk om te doen. Samen met vijf andere vriendinnen ga ik dit jaar namelijk op vakantie naar het buitenland. Omdat wij elkaar al vanaf jongs af aan kennen, zijn wij heel erg hecht. Wij hadden met zijn alle afgesproken dat wij allemaal een cadeautje zouden meenemen voor elkaar. Het leek mij wel een grappig idee om zes bags te maken met een leukste tekst erop die bij mijn vriendinnengroep past. Omdat ik erg benieuwd was of dit mogelijk was, ben ik op het internet naar een bedrijf gaan zoeken die zo’n product aanbood.

Non woven tassen laten drukken

Een leuk cadeau

Als snel vond ik een site waar non woven tassen laten drukken mogelijk was. Jij kon niet alleen de print kiezen, maar ook de kleur. Omdat iedereen in mijn vriendinnengroep gek op blauw was, besloot ik om voor die kleur te gaan. Het was best lastig om te verzinnen wat ik erop wilde zetten omdat ik zoveel goede ideeën had. Uiteindelijk heb ik toch een keuze weten te maken en heb ik de zes bags besteld. Net voordat de vakantie begon heb ik de cadeautjes aan mijn vriendinnen gegeven. Iedereen was er heel erg blij mee.