Wil je definitief ontharen realiseren? Kom naar Dermavisie

Wil je je in de zomer niet zorgen maken over stoppeltjes, heb je altijd last van ingegroeide haartjes of moet je erg vaak scheren, door een behandeling met M22 of Harmony Lite systemen behoort scheren tot het verleden en kan je definitief ontharen realiseren.


Voor de behandeling van definitief ontharen wordt er een gesprek gepland, hierin vertel je je wensen en behoeften en hierin krijg je allerlei informatie wat je kan verwachten tijdens de behandeling en wat je moet doen na de behandeling. Je hoort bijvoorbeeld dat je 6 weken na de behandeling niet in de zon mag komen. Tijdens de behandeling van definitief ontharen krijg je een brilletje, dit om je ogen te beschermen. Je voelt een klein prikje en je kan verbrande geur ruiken. De behandeling is licht gevoelig, maar zeker te doen! Complicaties zijn mogelijk, erge complicaties niet. Soms komt het voor dat de zwelling wat langer blijft.

 

Definitief ontharen behoorde tot mijn wensen

Scheren, dat is iets wat ik bijna elke dag doe. Erg vervelend. Daarom ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat mij daarbij kan helpen en ik kwam terecht bij Dermavisie. Zij hebben me perfect geholpen en met een gesprek voor de behandeling kreeg ik informatie over de behandeling en wat daarna. Super communicatie. Het eindresultaat is echt super. Ik ben er erg blij mee! Wil jij ook definitief haar verwijderen, benader dan het bedrijf Dermavisie, want zij kunnen e gegarandeerd helpen!