Draadvonk

Zelf maak in speciale machines met daarin hele kleine onderdelen die allemaal perfect op elkaar moeten aansluiten. Daarvoor ben ik van plan om de techniek draadvonk te gaan toepassen. Omdat dat erg lastig is en jij er hele bijzondere apparatuur voor nodig hebt, ga ik dit door een extern bedrijf laten uitvoeren. Toen ik op het internet naar een onderneming zocht die dit kon, kwam ik al gauw op de site van Nefratech terecht. Zij hebben al meer dan 50 jaar ervaring en zijn daarom een van de beste bedrijven. Omdat ik graag eerst wat meer informatie wilde ontvangen, besloot ik om contact met hen op te nemen zodat ik een afspraak kon maken.

Draadvonk

Zeer vriendelijk personeel

Toen ik het bedrijf Nefratech belde over hun draadvonk techniek, nodigde zij mij uit om langs te komen op kantoor. Een paar dagen later zat ik al vroeg in de auto onderweg naar mijn afspraak. Toen ik daar aankwam, werd ik hartelijk ontvangen. Tijdens de afspraak legde de man uit hoe zij precies het metaal konden bewerken met deze nauwkeurige techniek en wat zij voor mij konden betekenen. Hij liet mij ook de werkplaats zien waar er mensen bezig waren met bewerken. Iedereen begroette mij en was heel erg vriendelijk toen ik vragen telde.