windscherm

Het leek mij een goed idee om een windscherm aan te schaffen voor het nieuwe terras, wat ik voor mijn restaurant had laten bouwen. Ik was al heel erg lang van plan geweest om een terras te laten bouwen. Doordat het zo goed met de zaak ging, heb ik daar heel erg lang geen tijd voor gehad. Een maand geleden heb ik eindelijk een plekje weten te vinden om de vergunning aan te vragen. Al snel kregen wij goedkeuring van de gemeente. Samen met een personeelslid ben ik toen op stap gegaan om tafels en stoelen te kopen. Toen wij die uitgekozen hadden, moest ik nog een aantal producten aanschaffen.

windscherm

Lekker uit de kou

Het is heel erg belangrijk dat mijn klanten lekker op het nieuwe terras kunnen zitten en daarom ging ik opzoek naar een windscherm. Zo hadden mensen geen last van koude luchtstromen. Daarnaast zouden zij ook beschut zitten als het bijvoorbeeld ging regenen. Het bedrijf waar ik het product ging bestellen heet Xterior. Zij verkochten onder andere ook parasols en zonnewering. Na lang twijfelen ben ik voor een glazen versie gegaan, dan konden gasten er ook nog door heen kijken. Ik ben blij dat ik nu alles heb voor mijn mooie terras.