keuken oss

Eindelijk hebben mijn vriend en ik ons droomhuis gekocht in het centrum van de stad. Wij gingen voor ons nieuwe huis een keuken in Oss op maat laten maken. Het was een oude boerderij, maar mijn man en ik wilden graag een modern kookeiland erin hebben. Wij vinden het heel erg leuk om oud en nieuw met elkaar te combineren. Bij het bedrijf waar wij het op maat wilden laten maken hadden wij een afspraak gemaakt. Een paar dagen later gingen wij langs bij de showroom. Daar werden wij vriendelijk ontvangen door een medewerker. Zij ging samen met ons rond de tafel zitten om onze wensen te bespreken.

keuken oss

Moderne stijl

Mijn vriend en ik waren echt heel erg enthousiast over de keuken die wij op maat gingen laten maken in Oss. Het gesprek met de medewerker was heel erg fijn. Zij had verschillende ideeën met ons gedeeld waar wij nog niet eerder aan hadden gedacht. Door haar hebben wij hout en steen gecombineerd. Ook kwam zij met het idee om twee verschillende kleuren kastjes te nemen. Het kookeiland zou er echt heel erg mooi uit komen te zien. Wat ben ik blij dat wij eindelijk ons droomhuis hebben en ons droom kookeiland.