luier verschoonmat

Als kersverse vader en/of moeder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kleine wondertje. En ook voor jezelf. Hoe comfortabeler je het voor je baby en jezelf kunt maken, hoe meer jullie van elkaar kunnen genieten! Een van de manieren om dit te doen tijdens luierwisselingen, is door gebruikt te maken van een luier verschoonmat. Luier verschoonmatjes.

Wat is een luier verschoonmat?

Een luier verschoonmatje is een speciaal matje, dat op het aankleedkussen gelegd kan worden tijdens het verwisselen van de luier van je baby. Hierdoor blijft het aankleedkussen fris en schoon. Wie ooit een verschoonmatje heeft gebruikt voor zijn of haar kleintje, weet welke meerwaarde deze matjes hebben tijdens het verwisselen van babyluiers. De matjes hebben meer pluspunten te bieden dan veel ouders zich realiseren!

Het aankleedkussen blijft schoon en hygiënisch

Het meest belangrijke voordeel van een luier verschoonmat is dat deze helpt om het aankleedkussen eronder schoon en fris te houden. Mocht het tijdens het verschonen misgaan en je baby’tje een plasje of poepje doen, dan hoef je het aankleedkussen niet in de was te doen. En dat scheelt een hoop schoonmaakwerk. Je hoeft namelijk alleen het matje maar te wassen en voor de rest niks. Het aankleedkussen kun je gewoon opnieuw gebruiken. Je bespaart jezelf hiermee een hoop onnodig werk!

Niet schadelijk voor de babyhuid

luier verschoonmat

Ideaal aan het gebruik van matjes voor luiers verschonen, is dat deze verschoonmatten zacht zijn voor de babyhuid. Wie gebruikmaakt van verschoonmatjes kan daarmee het ontstaan van rode billen en allergische huidreacties bij je baby voorkomen. Er zijn namelijk diverse commodes en verschoonkussens die bestaan uit kunststof materiaal, wat tot huidirritaties bij je kleine wondertje kan leiden. Gebruik je een zacht verschoonmatje, dan scheelt dat dus een hoop ellende voor je kleintje en voor jezelf!

Ruime keuze aan formaten & scherpe prijzen

Verschoonmatjes beschermen de commode of het aankleedkussen dat eronder ligt. Daardoor gaan die langer mee. Prettig is verder ook dat wie een geschikt verschoonmatje zoekt, keuze in overvloed heeft. Er is een brede keuze aan formaten. En ook voor de prijs hoef je het niet te laten: verschoonmatjes zijn voordelig geprijsd!