tuinhuis

Wij zijn de makers van mooie en betaalbare maatwerk tuinhuizen. Tuincentrum.nl is het bedrijf die voor in jouw achtertuin een mooi tuinhuis kan plaatsen. Wij houden rekening met persoonlijke wensen. Wij bouwen elk tuinhuis dat past in jouw tuin. Geen productieserie zoals bij onze concurrenten. Gewoon goed maatwerk voor jouw eigen tuinhuis. 

Naast dat wij mooi maatwerk leveren hebben wij natuurlijk ook tuinhuizen op voorraad. Kant en klaar modellen. Tuinhuizen die 5 of 8 hoekig zijn. Een standaard vierkante tuinhuis of eentje volgens de laatste nieuwe trends. Een tuinhuis met een overkapping. Heb je een hekel aan een plat dak? Dan hebben wij ook ze ook met een leuk afdakje, waar je eventueel nog zonnepanelen op kan plaatsen zodat je tuinhuis en duurzaam en zelfvoorzienend is.

Neem met ons contact op voor jouw wensen

Laat je door ons inspireren, of kom met je eigen idee. Wij bouwen echt de meest mooie tuinhuisjes voor jouw achtertuin. Laat visite jaloers worden. Neem contact met ons op of kom langs op ons showterrein met meer dan 1000m²