Na negen maanden zwangerschap is het dan eindelijk zover: de baby wordt geboren. Dit is een feestelijk moment, waarbij alle vrienden en familieleden natuurlijk op bezoek willen komen om de kleine te bewonderen. Maar, dit kan niet zonder kraamcadeau! Alleen wat is nu leuk om te geven? En moet je alleen een cadeau voor de baby of ook voor de ouders? Wij vertellen je er meer over!

Babykleertjes

Aangezien de baby snel gaat groeien, komen kleertjes altijd van pas. Hiernaast zijn setjes babykleding ontzettend schattig en daarom ook leuk om te geven. Koop bijvoorbeeld een paar rompertjes met leuke slofjes of een mutsje voor als het kouder weer wordt. Of ga voor een leuk kledingsetje wat goed bij elkaar past. Hier maak je de ouders ongetwijfeld heel blij mee!

Speelgoed en accessoires

Hiernaast kun je ook speelgoed en baby accessoires geven. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed van Nijntje. Hier heb je best veel spullen van en zo is het leuk om meerdere kleine cadeautjes te geven. Je kunt er ook voor kiezen om een pretpakket samen te stellen, met meerdere producten. Koop bijvoorbeeld een mand met daarin een speen, speeldoekje en babyaccessoires zoals monddoekjes of badspullen. Dit hoeft bij elkaar niet duur te zijn en zo heb je wel een origineel cadeau om te geven. Hiernaast komen deze spullen ook goed van pas tijdens de kraamtijd, dus zullen de ouders je erg dankbaar zijn.

Cadeau voor de ouders

Heb je een kraamcadeau nodig voor de ouders? Geef hen dan iets om mee te ontspannen, zoals douchespullen, tijdschriften, of een hapjes en drankjespakket. Zo is het voor de moeder erg leuk om maskertjes te geven en lekkere olietjes voor onder de douche of in bad. Dit heeft ze wel verdiend na negen maanden zwangerschap. Je kunt beide ouders ook boeken geven, zoals opgroeiboekjes. Zo kunnen zij de eerste maanden van de baby goed bijhouden.