hielspoor

Vanaf het moment dat ik te horen had gekregen dat ik last had van hielspoor begreep ik alles.

Hoe het begon

De Nijmeegse  vierdaagse heb ik met  vlag en wimpel uitgelopen. Een schitterende tocht waar ik nu nog met plezier op terug kijk. Echter begon een aantal dagen na deze tocht mijn rechtervoet onwijs veel pijn te doen. Zoveel pijn dat ik niet meer normaal kon lopen. Ik gaf de tocht de schuld dat ik zoveel last had, echter gingen de klachten maar niet over. Sterker nog, het werd zelfs erger! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om naar de huisarts te gaan in de hoop dat hij kan achterhalen waar mijn pijn vandaan komt.

hielspoor

Snel resultaat

Hij kwam er al vrij snel achter dat ik last heb van hielspoor. Zelf wist ik hier natuurlijk niks van en ben bij thuiskomst op het internet gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. De juiste tips gevonden en tevens ook diverse oplossingen gelezen. Met name de tip dat je met zooltjes er goed voor kan zorgen dat de druk in de voeten minder wordt. Hierdoor zal de pijn ook verdwijnen en dat is precies waar ik naar op zoek ben!