autorijscholen Scherpenzeel

Kiezen tussen autorijscholen in Scherpenzeel is best wel heel erg lastig omdat wij er meerdere hebben. Zelf ben ik voor De Smit gegaan omdat ik over hen de beste verhalen hoorde van al mijn vrienden. Iedereen die daar les heeft genomen, slaagt meestal in een keer. Toen ik voor het eerst opgehaald werd, was ik best wel zenuwachtig. Gelukkig was mijn instructeur heel erg vriendelijk en stelde mij gauw op mijn gerust. Hij zei dat het heel normaal is dat ik het nog niet kan. Ik ging niet voor niets lessen om het te leren. De eerste les ging echt heel erg goed uiteindelijk, dus ik had gelijk zin in mijn volgende.

autorijscholen Scherpenzeel

Aardig personeel

Autorijscholen in Scherpenzeel waar mijn vrienden en ik hebben gelest zijn allemaal erg goed, maar De Smit staat toch wel boven aan het lijstje. De twee verschillende instructeurs die ik had waren beide heel erg aardig, dus de lessen waren elke week erg leuk. Elke les herhaalde wij iets en leerde ik iets nieuws bij. Dat vond ik zelf een hele fijne aanpak, omdat ik zo alles rustig kon oefenen. Toen ik op examen moest was ik best gespannen. Gelukkig heb ik het net als iedereen in een keer gehaald.