Diner

Wil jij lekker eten in Nijmegen binnenkort en heb je geen idee waar je moet gaan eten. Dan heb ik de oplossing voor jou! Bij Bistro Le Steak kan je lekker eten, er is hier een ruime keuze als het gaat om gerechten. Er is dan ook veel tijd en energie ingestopt om jou een perfecte avond te geven. En dit doen de serveersters en koks met alle liefde. Veel klanten blijven dan ook genieten en worden dan ook verrast met deze heerlijke gerechten. Op de website kan je dan ook de menukaart al inzien en hier kan je dan bekijken wat er allemaal te eten valt.


Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen persoonlijke ervaring

Afgelopen week ben ik met een paar vriendinnen uit eten geweest bij Bistro Le Steak. We wouden een gezellig meiden avondje houden en dat is ook zeker gelukt dankzij Bistro Le Steak. We hadden gereserveerd voor een Vrijdagavond en dit was dan geen enkel probleem. Ik had wel even telefonisch gebeld om een reservering te plaatsen, maar dit kwam doordat ik nog een vraag heb omdat ik een gluten allergie heb en ik me afvroeg of dit mogelijk was. En dit was inderdaad mogelijk. De dag dat we gingen eten waren we een paar minuutjes te vroeg, maar gelukkig was onze tafel al vrij. Het stond al klaar met bestek op tafel. Het personeel was ook erg vriendelijk. Het restaurant zelf zag er ook verzorgd uit en het eten was heerlijk. We hoefden hier geen opmerkingen aan toe te voegen. We werden vriendelijk bediend door een serveerster die ook zeker wist waar ze het over had.

Diner

Meer weten?

Voor meer informatie of het inzien van de menukaart kun je altijd even rondkijken op de website. Hier staat alle benodigde informatie die je nodig hebt. Als je er even niet uitkomt kan je ook even opbellen naar het restaurant zelf om je vraag te stellen aan een van de vriendelijke serveerster.