Muizen te bestrijden in huis

Wat was ik blij met de mogelijkheid om muizen te bestrijden in huis. Nog nooit had ik dit eerder meegemaakt en daarom wist ik op een gegeven moment niet meer wat ik moest doen. Wij wonen in een groot huis met drie verdiepingen. De bovenste verdieping wordt niet meer gebruikt. Deze is onderhand meer een opslag dan een woonruimte geworden. Af en toe komen wij hierboven om de was op te hangen, of af te halen. De laatste tijd viel het mij op dat onze hond vaak op zolder te vinden was. Best wel raar, want hier is voor hem niets te vinden. Muizen bestrijden in huis

Snel gebeld om muizen te bestrijden in huis

Toen onze hond voor de zoveelste keer weer naar zolder ging, ben ik met hem meegelopen. Toen ik boven was kreeg ik de schrik van mij leven. Overal zag ik muisjes wegspringen en onze hond daar achteraan. Meteen was duidelijk waarom de zolder ineens in de picture was.

Meteen naar beneden gerend en de telefoon gepakt. Natuurlijk moest ik eerst het nummer van de Beukema Ongediertebestrijding opzoeken. Meteen heb ik een afspraak gemaakt om de muizen te bestrijden in huis. Eindelijk zijn wij van deze beestjes af en heeft onze hond weer rust.