olie bollen kopen

Toen ik vorige week op de kermis was, hadden we wel een beetje trek rond de klok van 1 uur. Omdat we eigenlijk geen zin hadden in een suikerspin, gingen we maar eens naar de andere kraam. Er stond een oliebollenkraam om de hoek en daar zijn we vervolgens heen gegaan. We wilde er natuurlijk olie bollen kopen. Omdat ik zelf altijd zelf oliebollen bak, en dat de lekkerste vind, ging ik er vanuit dat deze veel minder lekker waren dan die van mij.

Maar dat was dus niet zo. Deze oliebollen moesten me laten denken aan vroeger, toen olie bollen kze nog lekkerder waren. Bij deze oliebollen proefde je echt dat het met de beste ingrediënten bereid was en dat ze in goede olie gebakken waren. Een volgende keer als ik een kraam zie van Noorlander, kom ik zeker weer olie bollen kopen. Want deze bollen zijn echt heel lekker!

Bij de kraam hadden ze ook allerlei andere producten. Die producten zagen er ook heerlijk uit. Ik ga ze zeker ook proberen! Want Noorlander heeft me niet teleurgesteld. Meestal kom je op de kermis van die vieze en vooral hele vette oliebollen tegen. Maar deze olie bollen waren top!