traprenovatie Den Bosch

Afgelopen week hebben wij onze traprenovatie in Den Bosch uit laten voeren. De gehele woning hebben wij aangepakt en alles wat veranderd kon worden is aangepast. Nieuwe kozijnen in de  voorzijde van het huis en  bovendien heeft alles weer een fris kleurtje gekregen. Zo kunnen wij er weer even tegenaan! Enfin, het enige wat wij nog wilde was een manier zien te vinden zodat de trap er ook netjes uit komt te zien.

Dit zag er namelijk niet uit en ik wist zo ook even niet hoe dat ik dit het beste kon doen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Het liefst een onderneming zien te vinden die dit in een rap tempo kan opknappen.

traprenovatie Den Bosch

Uiteindelijk hebben wij het gevonden

Tijdens mijn zoektocht online kwam ik de website van downstairs.nl meerdere malen tegen. Dit bedrijf is gevestigd bij ons in de buurt en werkt in een snelle tempo naar een perfect resultaat. Voor mij is dit perfect en nu hoefde ik alleen nog mijn man zien over te halen. Gelukkig reageerde hij net zo enthousiast hierop. Waarschijnlijk omdat hij dit project niet zelf hoef uit te voeren.