Roken

Al bekend met het pod systeem betreffende e sigaretten? Dit is een relatief nieuw systeem, wat sinds kort op de markt wordt aangeboden. Deze e sigaretten zijn erg klein en goed op te bergen. Daarnaast zijn ze erg licht en is er weinig kracht voor nodig, waardoor het het analoge roken goed evenaart. 

e sigaretten

Wat is een pod precies?

De naam pod is eigenlijk simpel bedacht, het bestaat uit het idee dat een e sigaret bestaat uit een pod en een batterij. Je raadt het al, de pod is dus het mondstuk. In dit mondstuk zit het vloeistof wat je inademt wanneer je een hijs neemt. Je kunt het beste nic-salt e-liquids bij de pod gebruiken. De nicotine gaat daardoor geleidelijker, dit houdt in dat je minder nicotine per inhalatie gebruikt en daardoor ook minder e-liquid verbruikt. Een ideale en efficiënte oplossing dus. 

Er zit vaak geen knop bij de pod, waardoor deze automatisch al werkt door enkel te inhaleren. Daarom is het eenvoudig in gebruik. Het formaat is daarmee ook klein, waardoor het een erg gewaardeerd product is.

Sigaret

Grootste categorie e sigaretten

Er is een categorie die veel gekocht is en daarom ook veel aangeboden, dat is een e sigaret dat enkel bestaat uit een box mod en een clearomizer. De box mod is een behuizing waar de batterijen geplaatst worden. Er zijn ook modellen beschikbaar die werken met een interne batterij. De clearomizer is het mondstuk, hier doe je vloeistof in, wat verdampt tijdens de inhalatie. Mocht je vragen hebben over de verschillende opties, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Ook kun je op de website goed bekijken welke modellen er beschikbaar zijn en in welke prijsklasse deze vallen. We wensen je alvast veel plezier met de aanschaf van je e sigaret.