Rieker instappers

Rieker instappers, zitten als gegoten. Nog nooit eerder heb ik schoenen gehad, die vanaf het eerste moment als gegoten zaten. Meestal duurde het wel een paar weken tot een bepaalde schoen mij lekker begon te zitten. Naar mijn werk, of een dagje uit, gingen er altijd een paar extra stappers mee. Dit om te voorkomen dat ik aan het einde van de dag helemaal niet meer kon lopen van de pijn. Tegenwoordig hoef ik er niet aan te denken om andere schoenen mee te nemen. Vaak vergeet ik mijn nieuwe schoenen uit te doen als ik thuis kom na een dag hard werken. Deze zitten als pantoffels. Rieker instappers

Rieker instappers, zijn zeer mooie schoenen en lopen heerlijk

Nog nooit heb ik eerder schoenen gehad die ik vergat uit te trekken zodra ik thuis kwam. Deze Rieker instappers zitten zo goed, dat ik deze graag aan wilt houden. Op de website van Shoetime kan ook jij zien waarover ik praat. Hier verkopen zij zoveel schoenen van verschillende merken, dat het haast onmogelijk is om hier maar één paar stappers uit te kiezen. Vandaag maar weer eens achter de laptop gaan zitten, ik ben op zoek naar een paar mooie sneakers. Gewoon een fijne schoen waar je makkelijk in kan stappen.