Bumet

Bumet is een metaalbewerkingsbedrijf wat met diverse methodes metaal kan bewerken en de door ons veel gebruikte methode is rvs zetwerk. Dit gebeurt binnen ons bedrijf op diverse geautomatiseerde zetbanken, waarbij op zeer nauwkeurige wijze rvs platen in een zetbank worden gedrukt. Met deze methode kunnen in principe alle mogelijke soorten rvs producten gemaakt worden, met een lengte tot 3000 millimeter en een dikte afhankelijk van de totale lengte. Het voordeel van rvs zetwerk is vooral dat men niet meer hoeft te lassen hierbij, plus de afwerking is veel strakker door de mooie lijnen en afwerking ervan.

Bumet

Toepassing rvs zetwerk

Rvs zetwerk wordt vooral veel in de land- en tuinbouw toegepast, maar kan ook in de kachelbouw en in de apparatenbouw industrie goed gebruikt worden. Rvs is ook een ideaal materiaal voor de voedingsindustrie en kan ook worden gebruikt voor allerlei toepassingen waar de hygiëne erg belangrijk is, zoals bijvoorbeeld in keukens en grootkeukens in bejaardentehuizen en ziekenhuizen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rvs zetwerk en het maken van rvs producten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.