ict infrastructuur

In december hebben wij een hele drukke maand gehad op ons bedrijf. Ons bedrijf bestaat uit een elektronica winkel waar in de maand december veel bezoekers naar toe trekken omdat het tevens kouder word en mensen meer binnen zijn maar ook vallen in deze maand de feestdagen waarop mensen veel cadeau’s kopen voor elkaar.

LucasLina ICT ingeschakeld infrastructuur ICT

Door de vele bestellingen en de vele bezoekjes aan onze website, heeft de website van ons in de 2e week van december een storing gehad. Dit konden we natuurlijk niet zelf oplossen omdat niemand in onze winkel verstand heeft van een goede ICT infrastructuur. Voor de ICT infrastructuur hebben wij LucasLina Ict ingeschakeld.

Nieuwe storingen

Zij hebben ons in die maand voorzien van een goede ict infrastructuur op het gebied van onze webstie. We zijn erg tevreden want zonder hun waren er ongetwijfeld nog meer storingen geweest en dat zou grote invloed hebben gehad op onze omzet in de maand december. Nu is het januari en staat er voor ons een nieuw jaar in het vizier. Mits er storingen komen opdagen weten wij wie we inschakelen, namelijk LucasLina ICT.