Onlangs ben ik gefotografeerd op verschillende delen van mijn lichaam die ik een keer graag zou willen benadrukken. Het gaat over mijn rug en buik die ik graag op groot formaat zou willen op hangen in mijn huis. Dit omdat ik dat zelf mooi vind en ziet er kunstachtig uit. Vooral in het zwart-wit vind ik dit soort foto’s prachtig.

Mijn complimentenbodyscape

Ik wil graag mijn complimenten geven aan de fotograaf voor het maken van deze prachtige foto’s. Ook vind ik dat bodyscape fotografie erg goed met licht werkt. Zo weten ze precies hoe je een deel van je lichaam erg mooi laat benadrukken door er meer licht op te zetten.

Leuke workshops!

Nou ben ik zelf van plan om ook is een keer zulke foto’s te maken. Daarom is het ook heel fijn dat ze bij fotofinis ook leren hoe je zelf bodyscape foto’s moet maken. Dit door middel van workshop die zij geven. Erg handig naar mijn mening! Naast dat ik erg tevreden ben is ook mijn zus tevreden over de foto’s die zij een tijdje geleden heeft laten nemen. Dat geeft dus aan dat ze erg mooie foto’s schieten!