telefoonwinkel Amersfoort

Mijn telefoon is onlangs stuk gegaan. Ik heb hem laten vallen dus was zoals verwacht het scherm kapot. Dat was dus ook het geval. Balen natuurlijk maar het moet toch vervangen worden. Het was mijn eigen schuld dus ik kon de verzekering helaas niks laten doen. Omdat ik zelf in Amersfoort woon ging ik dus opzoek naar een reparatiepunt  voor mijn telefoon. Ik heb een iPhone 6 dus ik ging er al vanuit dat de kosten niet zouden meevallen.

Vriendelijk ontvangen

Eenmaal aangekomen bij telefoonwinkel Amersfoort werd ik meteen vriendelijk verwelkomd en gelijk geholpen. De kosten voor een nieuw scherm waren lager dan ik had verwacht! Dat kwam goed uit want zo bespaarde ik kosten. Ik kon mijn telefoon na een klein uurtje al weer ophalen. Hierover was ik echt verbaasd, hoe het zo snel gerepareerd worden!? Bij andere vergelijkbare telefoon winkels duurde dit altijd veel langer en de kosten waren ook hoger.

Zeertelefoonwinkel Amersfoort tevreden

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn telefoon gerepareerd is en op de manier waarop ik werd ontvangen. Ook ben ik tevreden over de prijs! Ik raad deze telefoonwinkel in Amersfoort zeker aan voor mensen die de laagste prijs willen betalen voor de hoogste kwaliteit.