Ballondecoraties

Voor het personeelsfeest waren slingers en een paar ballonnen niet genoeg. Daarom waren we opzoek naar wat professionelere decoratie. Wij dachten meteen aan ballondecoraties, bijvoorbeeld voor bij de ingang. De reden dat we het hogerop gingen zoeken was omdat het een groot personeelsfeest was. Maar niet alleen ons eigen personeel was uitgenodigd, maar ook van een hele boel andere locaties.

Wel eens eerder deze ballondecoraties gezien

We kwamen op het idee om deze soort van decoratie te gebruiken omdat we op andere feesten van onze partners dit wel eens hebben gezien. En het ziet er ook zeer netjes en professioneel uit. Voor de ballondecoraties zijn we naar Amazing Balloons gegaan. Op de site van hun staan al heel veel prachtige ballondecoraties. Zelf keken we alvast even wat de mogelijkheden waren, en we gingen uiteindelijk voor een ballonnenboog voor bij de ingang van ons.

Ballonnenboog verwelkomde iedereen prachtig

Na contact te hebben gehad met Amazing Balloons was het zo geregeld. De dag voor het feest kwamen ze namelijk al langs voor het ophangen er van. Als resultaat stond er op de avond van het feest een hele mooie ballonnenboog die iedereen prachtig verwelkomde.