bandencentrum

Vorige week is 1 van mijn banden leg gestoken bij een festival. Erg vervelend want ik kon op dat moment niet snel een band verwisselen. Ik heb vervolgens de auto laten staan bij de parkeerplek en ik ben de volgende ochtend met een vriend van mij naar de parkeerplek gegaan om de band te verwisselen. Toen de band er eenmaal weer op zat reed de auto weer net zoals eerst. Maar toen ik thuis heel even aan het genieten was van een bakje thee kwam ik opeens terug op de gedachte over banden. Omdat mijn banden bijna allemaal versleten zijn kwam ik tot de conclusie dat ik nieuwe banden moest halen bij een bandencentrum.

Bedrijf snel gevonden

Ik zocht op Google naar een bedrijf dat banden verkoopt en ook monteert en ik kwam als snel bij bandencentrum uit. Lekker in de buurt en ik hoorde al goede verhalen over dit bedrijf. Toen ik langs ging bij het bedrijf werd ik al snel geïnformeerd over wat zij te bieden hebben en welke banden er het best passen bij mijn auto.

Wat een service

Nadat we samen de juiste band voor mijn auto hadden uitgekozen werden ze al snel gemonteerd. Het verbaasde me dat ze de banden op voorraad hadden en dat ze gelijk gemonteerd konden worden! Wat een service zeg! Ik kom zeker terug in de winter voor winterbanden!bandencentrum