Kroonkas

Een tuinkas is bedoeld om hierin je groenten, fruit of planten te kweken. Op een zeer eenvoudige manier kun je dit realiseren. Bovendien is het ook nog eens erg leuk om te doen! Hier ben ik onlangs achtergekomen. Bij een supermarkt kon je kleine plantjes bestellen waarmee je kunt kweken. Dit heb ik toen die tijd gedaan en kreeg er de smaak van te pakken. Zo mooi om te zien dat de planten groeien en je er vervolgens van kunt eten. Geregeld eten wij verse paprika of genieten wij van de komkommers in de avond.

tuinkas

Uitbreiden met een tuinkas

Nu dat ik het graag wat groter aan wil gaan pakken, ben ik online gaan zoeken. Zo wilde ik een tuinkas zien te vinden waar ik ook aardappelen en dergelijke kan gaan kweken. Hoe mooi zou het zijn als ik straks niet meer naar de supermarkt toe hoef te gaan om de groenten, fruit en aardappelen te moeten halen. Maar dit gewoon uit mijn eigen tuin kan halen? Enfin, mijn zoektocht heb ik online voortgezet en ik was terecht gekomen op de website van Kroonkas. Op de website van dit bedrijf zag ik onwijs veel verschillende soorten kassen. De kosten die zij hanteren waren erg aan de lage kant en hierdoor heb ik mijn bestelling geplaatst.