Een herenfiets is een model dat zich onderscheidt van de damesfiets doordat er ter versteviging een extra horizontale stang in het frame geplaatst is. Door deze stang kan de fiets extra gewicht aan, zowel van mens als van eventuele bepakking. Nadeel van de stang is dat deze nog wel eens in de weg kan zitten als je wat moeilijker kunt strekken en dus niet zo makkelijk kunt op- of afstappen.

Meer luxe betekent een hogere prijs

Wil je een elektrische fiets aanschaffen en ga je voor een echt herenmodel? Kijk dan eens online rond wat er allemaal te koop is. Ook bij Fast & Furious kun je van verschillende merken een e-bike heren aanschaffen. Deze elektrische herenfiets is van alle gemakken voorzien die andere modellen elektrische fietsen ook hebben. Hoe luxer de uitgave hoe meer er natuurlijk op zit. Bij de luxe modellen heb je ook een voorvork die meeveert zodat je altijd comfortabel op de fiets zit, hoe hobbelig het terrein waar je fietst ook is.

Fiets,bike,cracow,bridge

Kijk wat voor jou belangrijk is

Een elektrische herenfiets kiezen bij Fast & Furious is voor veel mensen betaalbaar omdat zij niet de hoofdprijs vragen. De prijzen lopen uiteraard uiteen en de verschillen worden onder andere bepaald door de uitvoering van de herenfiets, het soort accu dat erop zit maar ook door de remmen of versnellingen die op de fiets aanwezig zijn. Hoe meer speciale features, hoe duurder de fiets zal uitvallen. Nu is het niet direct zo dat de allerduurste elektrische herenfiets ook voor iedereen de beste is. Het is vooral zaak dat je een fiets kiest die bij je past en waar jij mee kunt doen wat jij graag wilt.

Zoek de juiste accu erbij

Als je erg veel houdt van lange tochten maken op de fiets is het belangrijk dat je kiest voor een accu met een hoge actieradius. Hiermee kun je namelijk de meeste kilometers maken. Houd er daarbij wel rekening mee dat er nog meer factoren dan alleen de zwaarte van de accu van invloed kunnen zijn op hoe lang deze meegaat.