Goede nieuwsgroep client software is onmisbaar als je gebruik wilt maken van nieuwsgroepen op Usenet. Hiervoor heb je een snelle en betrouwbare provider nodig. Bij ViperNews sluit je een pakket af waarmee je razendsnel Usenet op gaat. Dit gaat altijd via een versleutelde SSL-verbinding. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hackers met jouw informatie aan de haal gaan.

Ontdek de voordelen van nieuwsgroepen

Wil je gebruikmaken van een nieuwsgroep? Dan biedt je dit tal van voordelen. Een groot voordeel van een nieuwsgroep is dat je anoniem bestanden kunt binnenhalen via een versleutelde SSL-verbinding. Al jouw downloads zijn dan privé. Bovendien gaat het downloaden via een nieuwsgroep supersnel. Dit komt, omdat de meeste providers die Usenet aanbieden een hoge snelheidslimiet hanteren. ViperNews doet dat ook. Met onze nieuwsgroep client software haal jij razendsnel bestanden binnen. Het maakt hierbij niet uit of je een snelle of langzame internetverbinding hebt.

Stabiele en goedkope nieuwsgroep client software

Wij bieden jouw stabiele en goedkope nieuwsgroep client software. Voor slechts 1,79 euro per maand ben je al lid van een nieuwsgroep en kun je beginnen met downloaden. Wij bieden je drie pakketten: Viper50, ViperUNL en Viper500GB. Je kunt een pakket eerst 7 dagen gratis uittesten voordat je een beslissing neemt. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.