In een magazijn is het fijn om alle ruimte die er is optimaal te kunnen gebruiken. Hiervoor zijn entresolvloeren ontworpen. Een entresolvloer is een extra verdieping die in een bestaande ruimte wordt gecreëerd om een extra opslag- of werkruimte te creëren. Deze vloeren worden vaak gebruikt in magazijnen, fabrieken, kantoren en winkels waar vraag is naar extra ruimte, zonder daadwerkelijk te moeten gaan bijbouwen. Het is dus een relatief makkelijke manier om ruimte te creëren zonder dat het je heel veel zal kosten. Entresolvloeren bieden een hele uitkomst voor bedrijven die meer ruimte nodig hebben maar geen mogelijkheid tot uitbouw of verhuizen. Ook is het plaatsen een stuk eenvoudiger

Verschillende soorten entresolvloeren

Er zijn verschillende soorten vloeren te creëren. En kan namelijk staalconstructie vloeren, houten vloeren en systeemvloeren toepassen. Staalconstructie vloeren zijn duurzaam en kunnen veel gewicht aan. Dit is dus een prima oplossing voor in magazijnen die grote en zware goederen hebben staan. Houten vloeren zijn geschikt voor lichtere goederen, bijvoorbeeld een magazijn met een opslag van cosmeticaproducten. Met systeemvloeren heb en de voordelen van zowel staal als hout constructies. Het is daarom van groot belang goed na te denken over wat de entresolvloeren moeten gaan doen in de ruimte waar je ze zal plaatsen.

Werkbanken

Naast entresolvloeren kun je ook gebruikmaken van werkbanken. Een werkbank is bijna onmisbaar op de werkvloer. Het is een oppervlak dat is ontworpen om als werkruimte te dienen en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Je kan denken aan het repareren van voorwerpen, het in elkaar zetten van voorwerpen of andere zaken die te maken hebben met de bouw. Werkbanken kun en verkrijgen in allerlei soorten en maten, verstelbaar van hoogtes en de hoeveelheid gewicht die ze aankunnen. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende soorten materiaal. Zo is een werkbank gemaakt van staal, heel erg sterk. Maar ze zijn ook te krijgen in hout en kunststof uitvoeringen.