NieuwAtlantis

Ik heb een grote tuin en ik ben al een hele tijd aan het denken over de mogelijkheden die mijn tuin bieden. Ik wilde een zwembad of een whirlpool buiten in mijn tuin. Na veel wikken en wegen heb ik besloten dat ik een whirlpool wilde hebben. Hier kan het hele gezin gebruik van maken en het grote voordeel is dat je hier ook in de winter gebruik van kunt maken, dat was voor mij de doorslaggevende reden om voor een whirlpool te kiezen.

NieuwAtlantis

Whirlpool buiten
Op de site van Nieuw Atlantis zag ik heel veel verschillende modellen whirlpools. Ze hebben grote whirlpools en kleinere whirlpools. Ik vond het lastig om te kiezen, daarom heb ik een mail gestuurd. Ze namen al vrij snel contact met mij op en stelden nog wat aanvullende vragen. Daarna konden zij mij van heel goed advies voorzien en kon ik besluiten welke whirlpool buiten in mijn tuin zou passen.

Levering
Het bestellen van de whirlpool was eenvoudig. Op de afgesproken datum en tijd werd de whirlpool geleverd. Ze hebben hem op de juiste plaats gezet en helemaal geïnstalleerd voor mij. Ook kreeg ik uitleg over de werking en nog enkele tips voor het gebruik en onderhoud. Top service!