zelf geboortekaartje ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen, dat is mogelijk als je naar de website gaat van Kisscards. Hier kun je naast het kiezen van een thema, ook iets maken dat volledig uniek is. Toen ik deze optie zag, besloot ik om direct te gaan beginnen. Toen mijn man uit zijn werk kwam, liet ik heb nog voordat hij zijn jas kon uittrekken mijn voorbeeld aan hem zien. Hij vond het erg mooi en ik zag aan hem dat hij zelfs een beetje emotioneel werd. Nou, dit was voor mij duidelijk en ik besloot een proefafdruk te bestellen van mijn mooie creatie. 

zelf geboortekaartje ontwerpen

Nu is het alleen nog aftellen

Door zelf een geboortekaartje te ontwerpen, kun je dit tot in detail naar wens maken. Toen de proefafdruk binnen was, schoot ik eerlijk gezegd zelf ook even vol van emotie. Wat was dit toch bijzonder mooi! Mijn beslissing staat nu vast en het is nu echt aftellen tot ik de aankondiging van de komst van onze dochter bekend mag gaan maken. 

Wat ik nu al zeker weet is dat wij vele leuke reacties zullen ontvangen van de mensen die wij onze berichtgeving sturen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens op de website en ga zelf ook aan de slag!