Kerstpakkettenplaza

Als werknemer/werkgever heb je een gekke verhouding. Je wil zo gelijkwaardig mogelijk zijn, maar toch is dat moeilijk omdat de een in het bedrijf nu eenmaal boven de ander staat. Werknemers zijn een belangrijke factor in het succes van een bedrijf. Wanneer de werkgevers blij en gezond zijn, is de organisatie dat ook. Een gezonde en fijne band tussen werknemer en werkgever is dan ook belangrijk. Hieronder staan een aantal tips om deze band zo goed mogelijk te krijgen en houden. 

Aandacht

Er is een reden dat je deze persoon hebt aangenomen. Je vond deze persoon leuk, slim en had het idee dat hij of zij wat in te brengen had. Waarom zou je dan niet luisteren naar wat deze persoon jou te brengen heeft? Geef aandacht aan de ideeën en visies van je werkgevers. 

Kerstpakkettenplaza

Waardering en ontwikkeling 

Opbouwende feedback is iets wat steeds meer onder de aandacht komt. Niet beledigen of afkatten, maar op een aardige manier zeggen wat er beter kan. Spreek daarnaast ook je waardering uit. Dit hoeft niet altijd met een bonus. Dit kan ook met een compliment, een cadeau op de verjaardag, of een mooi kerstpakket via Kerstpakkettenplaza aan het einde van het jaar.

Letterlijke gezondheid

Wees altijd alert op stress. Zie je burn-out klachten bij je werknemer? Trek dan meteen aan de bel. Zorg ook dat er genoeg gezond eten en drinken is op de werkplek. Het beste is als je daarnaast ook sportvoorzieningen hebt, of de mogelijkheid geeft om te staan achter een bureau, in plaats van zitten.