vergaderen Amersfoort

Vorige week hebben we met het bedrijf van waar ik werk vergadert in een andere locatie dan normaal. We gingen namelijk vergaderen bij de Amersfoortse broodjes centrale. Ze worden ook wel ABC genoemd. Ik kwam bij vergaderen Amersfoort terecht via een goede vriend van mij die met zijn bedrijf ook wel eens vergadert op andere locaties.

Vergaderen in Amersfoort succes

vergaderen Amersfoort

Vergaderen op andere locaties kan wel eens beter uitpakken omdat je in een andere omgeving bent dan de bedrijfsvestiging. De vergadering ging dan ook als verwacht erg goed. We hebben heel lang en grondig vergadert. Tijdens de vergadering is er ook even een pauze geweest waarin we gingen lunchen. De lunch werd volledig verzorgt door ABC. Het was een erg lekkere en uitgebreide lunch.                                                                                           Na de lunch gingen we met een goed gevulde buik weer verder met vergaderen.

In het nieuwe jaar nog een vergadering

We zijn erg tevreden over de diensten die ABC ons geleverd heeft. Vergaderen in Amersfoort is dan ook een groot succes want je hebt alles in 1; lunchen en vergaderruimte. Nadat het oud en nieuw is geweest houden we ook weer een grote vergaderingen. Voor deze vergadering weten we al bijna zeker dat we terug komen bij ABC.