NEN 1010

Het grote verschil tussen de NEN 1010 en de 3140 is, dat de eerste de norm is voor het aanleggen van een elektrische installatie, terwijl de 3140 de inspectie is voor het gebruik van de elektrische apparaten en bestaande elektrische installaties. Ieder bedrijf weet als geen ander dat een veilige werkomgeving bijzonder hoog in het vaandel moet staan. De veiligheid van de medewerkers moeten echt gewaarborgd zijn. Ook de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor bepaalde werkzaamheden. moeten echt op de hoogte zijn van alle vaktermen voordat zij aan een klus gaan beginnen. Dat is voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de mensen om hun heen, erg belangrijk.  NEN 1010

Professioneel bedrijf

Omdat het van levensbelang kan zijn om bepaalde installaties uit te voeren, is het belangrijk dat hier een expert bij komt kijken. Daarom hebben wij voor de NEN 1010 controle het bedrijf ITS Inspecties in Scherpenzeel erbij gehaald. Zij weten als geen ander de exacte punten waar op gelet moet worden, als er bepaalde installatie moet worden aangesloten.

Het bedrijf ITS Inspecties is gespecialiseerd in inspecties, advies, beheer en onderhoud aan technische installaties. Zij bekijken alles zeer kritisch en waar nodig is grijpen zij in. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan contact met hun op.