meubelmaker nijmegen

Mijn Opa is afgelopen Lente 80 geworden. Voor zijn verjaardag wilde wij een cadeau gaan geven waar hij heel blij mee zou zijn. Na een hele middag te hebben nagedacht over wat voor cadeau we zouden gaan. Kwamen we uit op iets wat hij zelf ook altijd al had; een authentieke houten kast. Maar door de verhuizing naar een bejaardenhuis begaf de kast het. Ook vonden we het een beetje een kaal boeltje bij hem in het bejaarden te huis. Omdat we zelf een kast hebben laten maken 10 jaar geleden en hebben gezien hoe mooi zo’n kast dan kan worden vonden we dit een geschikt cadeau.

Gespecialiseerde meubelmaker Nijmegen

Nadat we deze beslissing hadden gemaakt moesten we er natuurlijk werk van maken. We zijn langs gegaan bij een meubelmaker bij ons in de buurt. Maar bij die meubelmaker waren de prijzen van de kast veel te hoog. Een collega van mij vertelde ons een paar dagen later dat er een hele gespecialiseerde meubelmaker in Nijmegen zit. Ik ging ook even met hem zoeken op ”Meubelmaker Nijmegen” waar deze meubelmaker nou precies gevestigd was.

Kast deed denken aan vroeger meubelmaker nijmegen

Eenmaal het adres te genoteerd te hebben gingen we langs bij meubelmaker Nijmegen. Bij aankomst hebben we onze voorkeuren gegeven en ons budget laten weten. Uiteindelijk hebben we een akkoord bereikt en de meubelmaker zou er mee aan de slag gaan. Na 2 weken was het dan zover. De kast was klaar. Ik werd toen gebeld dat de kast klaar was. Aan de telefoon vroeg ik wanneer we de kast konden ophalen. Waarop de medewerker van Mameren antwoordde dat ze kast zelfs kwamen bezorgen! Hiermee waren we heel blij want een kast kun je niet zomaar in je auto meenemen. En zeker niet een hardhouten kast met veel gewicht.  Op de dag van de bezorging bij het bejaardenhuis had mijn Opa al door dat er iets te gebeuren stond. Toen hij de vrachtwagen het erf op zag rijden en vervolgens de laad klep naar beneden zag gaan werd begon hij al helemaal te schitteren.

Toen de kast eindelijk binnenstond na heel wat sjouwwerk van de medewerkers van van Mameren was mijn Opa er heel blij mee en vond de kast prachtig. Ook van hij de authentieke kast laten denken aan vroeger! We hopen natuurlijk dat hij nog heel wat jaren van de kast kan gaan genieten!