arco tafel

Mijn moeder wil al heel erg lang een Arco tafel hebben voor in de eetkamer. Zij vindt dat dat merk echt prachtige meubels ontwerpt. Omdat mijn moeder bijna jarig is, leek het mij wel een heel erg leuk idee om dat voor haar te kopen. Omdat het natuurlijk wel een groot cadeau is, stelde ik aan mijn zussen en broers voor om het samen te geven. Dat leek hen wel een heel erg leuk idee. Zij hadden namelijk allemaal nog geen idee wat zij mijn moeder wilde geven. Omdat wij natuurlijk geen model wilden kiezen die mijn moeder niet leuk vond, schreven wij haar cadeau op een verjaardagskaartje.

arco tafel

Prachtige meubels

Op het verjaardagskaartje stond dat zij een nieuwe Arco tafel voor in de eetkamer mocht uitkiezen samen met ons. Toen zij het kaartje lag, kon zij het niet geloven dat wij dit grote cadeau aan haar geven hadden. Samen kropen wij gelijk achter de computer om een model uit te kiezen. Haar oog viel gelijk op een strak model in een lichtbruine kleur. Samen met mijn broers en zussen heb ik het cadeau direct voor mijn moeder besteld. Zij nodigde ons gelijk uit om bij haar te komen eten als de bestelling geleverd was.