Chloorshock

chloorshockLaatst heb ik chloorshock voor het eerst gebruikt in mijn zwembad. Aangezien ik de avond ervoor met een aantal vrienden in het zwembad heb gelegen, leek het mij wel verstandig om wat extra aandacht te geven aan het water. Een vriend van mij raadde mij toen chloorschok aan. Chloorschock kun je heel makkelijk en snel toevoegen aan het zwembad om het chloorpeil weer in orde te krijgen.

Chloorshock werkt direct!

Dit handige middel zorgt er dus voor dat het water helder blijft. Zoals de naam al doet vermoeden, is chloorshock een snelwerkend product. Het water in het zwembad, of bijvoorbeeld in een jacuzzi, wordt snel en direct gedesinfecteerd en er wordt direct extra chloor toegevoegd. Ik was dus direct enthousiast over deze snelle én zeer betaalbare oplossing voor mijn zwembad.

Een echte aanrader voor jouw zwembad

Ik heb chloorshock direct weer besteld in de webshop van Bodyfitwebshop.  Ik weet namelijk nog van de vorige keer dat zij heel snel bezorgen. Omdat ik weet dat het product goed werkt heb ik direct een grotere verpakking van 5 kilo besteld zodat ik er een tijdje mee vooruit kan. Ik kan dit product van harte aanraden aan iedereen die zijn of haar zwembad goed wil onderhouden.