Recentelijk hebben we onze achtertuin opnieuw laten doen en we hebben er ook een veranda bijgebouwd. Dit was het perfecte moment om luxe Loungesets aan te schaffen zodat we van de tuin kunnen genieten.

Keuze

Er was zoveel keuze waardoor we door de bomen het bos niet meer zagen. Na lang zoeken kwamen we op de website van Lounge-bank.nl hier staan luxe Loungesets op met een mooi design. Het design vonden wij ook belangrijk omdat wij vonden dat deze ook bij de nieuwe tuin moest passen.

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om niet 1 maar twee loungesets aan te schaffen omdat we niet konden kiezen en er ruimte voor was.

Op maat

Het voordeel van deze website is dat er zelfs maatwerk wordt geleverd dus wij als klant veel inspraak hadden op de afmetingen, kleur en materiaal. Dit vonden wij heel fijn omdat we best specifieke eisen hadden.

Na een goed gesprek zijn we tot de twee loungesets uitgekomen en deze werden snel geleverd bij ons thuis.

loungesetNu de loungesets in de tuin staan kunnen we optimaal genieten van de tuin. We kunnen heerlijk relaxen op de ene bank en lekker dineren in het zonnetje aan de eettafel die wij bij Lounge-bank.nl hebben besteld