cursus NEN 3140 voor een vakbekwaam persoon

Een cursus NEN 3140 voor een vakbekwaam persoon, is zeker een aanrader. Voor de mensen die in de  elektrotechniek werken is dit zeker een aanrader. Het kan dan ook gevaarlijk zijn om mensen aan het werk te zetten die hier geen ervaring mee hebben. Dit kan voor hunzelf gevaarlijk zijn, maar ook voor de omgeving waar zij werken. Je moet er niet aan denken dat iemand een domme fout maakt en hier het leven van een ander mee op het spel zet. Daarom is het volgen van bovenstaande opleiding zeker een must. cursus NEN 3140 voor een vakbekwaam persoon

Ga ook een cursus NEN 3140 voor een vakbekwaam persoon volgen

Onze baas heeft veiligheid altijd op een zeer hoog element geplaatst. Als hij in de gaten heeft dat iemand met werkzaamheden bezig is die niet bij zijn werk horen, volgt er een op staande voet ontslag. Veiligheid is hier dan ook boven alles en dat weet iedereen.

Voor een tijd terug kwam er een nieuwe medewerker in dienst. Deze had niet zo goed in de gaten wat veiligheid was. Hoewel hij wel een cursus NEN 3140 voor een vakbekwaam persoon had gevolgd. Schijnbaar lapte hij deze veiligheid aan zijn laars en was tijdens zijn werkzaamheden niet erg oplettend. Een grote ramp was voorkomen, maar hij kon meteen het pand verlaten.