rijbewijs Amersfoort

Bij Rijschool van Maaren heb ik de afgelopen maanden rijlessen gevolgd. De rijlessen verliepen goed, mede door de rijinstructeur. De rijinstructeur sprak duidelijk en legde alles op een goed tempo uit. Ook kwam de instructeur rustig en betrokken over. Naast de goede uitleg kon je ook gewoon een normaal gesprek voeren met de rijinstructeur. Bij elke rijles had ik een vaste rijinstructeur en een vaste les Auto, je kon zo dus makkelijk wennen aan de auto en instructeur. Voor de lessen moest ik gelijk uit me werk opgehaald worden, bij Rijschool van Maaren was dit geen enkel probleem.

Fijne auto om in te rijden

Ik vond de rijschool door te zoeken op Google. Ik zocht op de zoekterm ‘’rijbewijs Amersfoort’’. Toen verschenen er veel rijscholen maar uiteindelijk kwam ik uit bij rijschool van Maaren. Deze site oogde gewoon het beste in mijn ervaring. Toen ik de adresgegevens zag verschijnen, had ik gelijk contact opgenomen met de rijschool.

Snel geslaagdrijbewijs Amersfoort

In vergelijking met andere rijscholen ben ik zeer snel geslaagd. Ik heb voor mijn rijbewijs 20 lessen nodig gehad. Bij andere rijscholen ligt het aantal rijlessen hoger, wat betreft de verhalen die ik heb gehoord. Ik ben erg blij dat ik daarom ook mijn rijbewijs in Amersfoort gehaald heb. De manier waarop de lessen werden gegeven en bijgehouden werden waren erg aangenaam. Met name de vorderingen die werden genoteerd op de instructiekaart. Zo had ik een duidelijk overzicht van mijn groei.