occasions Bussum

Vorig jaar ben ik begonnen met opzoek te gaan naar occasions voor een goede prijs. Ik wilde namelijk een auto aanschaffen voor een goede prijs en waar ik een aantal jaren zonder problemen mee zou kunnen rijden. Hiervoor ging ik naar occasions Bussum. Ik vond dit bedrijf via Google, waarop ik een aantal zoekopdrachten plaatste.

Had wat vrijetijd ingeplant

Toen ik het bedrijf had gevonden op internet noteerde ik het adres. Een tijdje later, toen ik wat vrijetijd had ingeplant om te gaan kijken voor een auto, bracht ik een bezoekje aan het bedrijf om te gaan kijken in de showroom. In de showroom zag ik een hele mooie Audi uit het bouwjaar 2007 staan die er nog heel nieuw uitzag.

occasions Bussum

 

Ik toonde me interesse aan de autodealer

Toen ik me interesse toonde aan de autodealer vroeg hij mij of ik de auto eens van binnen wilde bekijken. Toen ik de auto van binnen bekeek werd ik eigenlijk spontaan verliefd. Ik wist eigenlijk meteen dat dit mijn auto zou worden. Ook heb ik daarna een proefritje gemaakt in de auto en dat beviel me super. De auto reed ook nog eens super, wat eigenlijk het belangrijkste is. De occasions uit Bussum zijn echt heel mooi en raad ik aan iedereen aan die een wat lager budget heeft voor een auto.