alarmknop voor ouderen

Gister is bij mijn moeder in huis een alarmknop voor ouderen geïnstalleerd. Dit was echt nodig omdat mijn moeder op leeftijd is en alleen woont. Daardoor bestaat er een grotere kans dat er iets ergs gebeurt. Ik vond het dus nodig dat er iets van een veiligheidsmaatregel genomen werd. Mijn oma vondt dit zelf ook een goed idee en ze vertelde me dat de maatregel haar ook een veiliger gevoel zou geven.

Andere maatregelen mochten ook genomen woralarmknop voor ouderenden

Voor de alarmknop voor ouderen heb ik Univelektra weten te contacteren. In het gesprek dat ik met hun had kwam naar voren dat er ook een aantal andere dingen geïnstalleerd konden worden die zouden zorgen voor meer veiligheid. Dingen zoals een deurbelzender, rookmelder en een flitslicht. Ik vertelde Univelektra dat dit ook geïnstalleerd mocht worden.

Mijn oma bedankte me

Uiteindelijk nadat alles geïnstalleerd is, bedankte mijn oma mij gisteren voor de maatregelen. Ze slaapt en doet haar dingen in het huis nu met een veel veiliger gevoel. Ook vond ze de monteurs heel aardig en heeft ze nog een leuk en vriendelijk gesprek met hun gehad. Als ik zelf op leeftijd ben zou ik deze maatregelen ook toepassen voor mij zelf. Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat het veel veiliger doet aanvoelen.