computer afval

Op een basisschool waar ik werk hadden we heel veel oude computers. Maar dat niet alleen, ook hadden wij veel oude faxen, printers en scanners. Deze dingen kun je naar de stort brengen maar je kunt ze ook naar een betere doeleinde brengen. We gingen dus opzoek naar een bedrijf dat computer afval recycled. Omdat we dit niet uit ons hoofd wisten gingen we voor het antwoord op deze vraag langs bij de ICT’er van onze school.

Mailtje gestuurd naar bedrijf computer afval

De ICT’er van onze school verwees ons naar van Beek Recycle. Hier kon je volgens hem als je computer afval inleveren. Wat ook erg handig was volgens hem, was dat dit bedrijf ook het afval komt ophalen. Dat was dus het bedrijf wat we zochten dus daarna hebben we dit bedrijf dan ook een mailtje gestuurd met de vraag of ze het afval zouden willen ophalen.

Ophalen van de spullen goed verleende service

Het bedrijf ging akkoord en kwam het afval ophalen. Ook vertelde ze ons dat we een vernietigingsrapport zouden geven, zodat we zeker wisten dat de documenten die op de computer zouden staan vernietigd zouden zijn. Dat vonden we een goed verleende service want we hadden daar nog wel een aantal vragen over. We zijn erg blij dat dit bedrijf computers recycled én ophaalt. Als we nog meer computer afval hebben komen we zeker terug bij dit bedrijf!