problemen computer

Problemen met de computer, dat was iets wat ik vaak had. Sinds dat ik mijn computer in bezit heb, heb altijd al problemen er mee gehad. Zo had ik een aantal virussen en de computer was daarbij ook heel erg traag. Om gek van te worden. Ik startte bijvoorbeeld de computer op wat al een kwartier in beslag nam. Daarna moest ik naar internet gaan en dat deed het ook niet snel.

Werd gek van de problemen problemen computer

Toen ik twee weken geleden gek werd van de problemen die mijn computer had ging ik opzoek naar een bedrijf dat computerservice verleend. Ik zocht op internet op Google onder de zoekterm: ”problemen computer”. Ik kwam al niet veel later uit bij 2fix3D. Ik las op de website van hun dat ze alles oplossen op het gebied van computers. Ook las ik dat ze zelfs langs konden komen. Toen was ik verkocht!

Problemen met computer al snel opgelost

Ik moest van die problemen af dus  ik nam contact met hun op. Binnen een halve dag kreeg ik al response; ze konden een paar dagen later al komen. Nu ik de service heb gehad van 2fix3D weet ik zelf ook wat ik de volgende keer kan doen als de computer traag is. Ook ben ik blij dat de computer het weer uitstekend doet. Nu kan ik zorgeloos surfen op het internet.