Wie een kindje verwacht, denkt meteen aan een luiertas. Het is handig als je op stap bent, en je kan er allerlei nuttige spulletjes in steken die nodig zijn om de kleine spruit blij te maken. Wat kies ik het beste? Een grote of een kleine luiertas, een kleurrijke of een neutrale. Ik zou voor een neutrale kiezen, want als ik een meisje heb en ik heb een knalroze luiertas, is het misschien niet zo leuk als de papa met die felle tas over straat moet lopen. Ook is een grote tas zeker niet aan te raden, goed nadenken van tevoren is hier de boodschap.

Klein en compact.

Ik zou echt een degelijke luiertas kopen, zo ééntje die niet veel plek in neemt. Meestal heb ik nog een handtas bij en dan lijkt mij dat ook moeilijk om constant op al mijn spullen te letten. Het is natuurlijk ook goed om een grote te kopen, indien ik bijvoorbeeld vaak kleine citytrips maak en graag weekenduitstapjes doe. Dit kan ik mij allemaal van in het begin bedenken. Wat ik er vooral mee wil doen of beter gezegd waar ik de leuke zak overal mee naartoe wil nemen. Ook zijn er uiteraard verschillende prijsklassen. Een prijs tussenin lijkt mij een redelijke gedachte om vanuit te gaan. Gewoon kiezen voor een degelijke stof, die tegen een stoot kan uiteraard en je dagen kunnen niet meer stuk. De juiste tas, maakt van ons de gelukkigste mama als we met onze kleine op stap zijn in deze grote wereld.