Kom je er niet goed aan uit welke autostoel je moet kopen, dan is de Maxi Cosi Axiss wellicht een goede aanschaf. Spotgoedkoop is deze autostoel niet, maar gebruikersgemak is ook wel wat waard. Het in- en uitladen van je kleine zal minder tijd in beslag nemen en de autoritten worden stukken plezieriger.

 

Koninklijk vervoer

Je kindje heeft nog nooit zo lekker autogereden. Het is zo stil op de achterbank dat je af en toe om moet kijken om je ervan te verzekeren dat je zoontje of dochtertje er nog steeds zit. Die stoel zit namelijk prinsheerlijk, je kindje zinkt erin weg en is binnen de kortste keren in slaap gevallen. Die stoere vrachtwagens kunnen hem niet meer zoveel interesseren, daar kan hij ook over dromen. Met de acht instelbare standen zit je kindje altijd lekker.

Los en vast    

Dankzij de draaischijf is je kindje heel eenvoudig in en uit de auto te halen. Je draait de stoel gewoon naar je toe en hoeft niet meer hele toeren uit te halen om je kindje vast en weer los te maken. Je hoeft niet bang te zijn dat de stoel niet goed vergrendeld word, want dat geeft de indicator duidelijk aan. Als je naar een pretpark rijdt, begint de dollemansrit pas binnen de poorten en niet al in de auto.

 

Je hebt er lang plezier van

Vanaf dat je kindje negen maanden is tot aan het moment dat hij of zij naar de kleuterschool gaat, is de Maxi Cosi Axiss het ideale vervoermiddel. Dankzij de in hoogte verstelbare hoofdsteun en de spreidbare zijwangen groeit de stoel met je kindje mee. Het gordelspansysteem zorgt ervoor dat het vastzetten en weer losmaken snel gebeurd is. De bekleding van de autostoel is uitwasbaar. Wel zo’n fijn idee, aangezien je kindje in zijn of haar slaap niet altijd zindelijk is.

 

Zeer veilig

Net als alle andere in Nederland verkrijgbare autostoelen, worden er voortdurend op uitgevoerd, zodat de veiligheid immer kan worden gegarandeerd.