Sauna

Ben jij ook zo toe aan een rustmomentje? Ben jij op zoek naar de allerbeste sauna? Ga dan vooral een dagje naar De Thermen en maak gebruik van een van de lekkere en rustgevende arrangementen voor een zeer lage prijs! Wacht niet langer en maak nu je afspraak.

Temperaturen

Over sauna De Thermen

Deze sauna ligt in een schitterend bos wat voor wat extra rust zorgt. De Thermen beschikt over veel verschillende spa-, bad- en saunafaciliteiten. Verder is er ook een erg mooie beauty- en massage afdeling. Hier kan je genieten van verschillende soorten massages, maar je kan ook lekker onder de zonnebank. Verder kan je tegenwoordig betalen per minuut. Dit is dan voor de lage prijs van maar 0.12 euro. Het lijkt heel onhandig maar met deze manier hoef je nooit meer te betalen dan dat je in de sauna zit. Het tarief kan maximaal oplopen tot 15 euro per dag.

Baden

Eigen ervaring

Aangezien ik zelf een fulltime baan heb en daarnaast ook nog eens drie kinderen moet opvoeden heb ik het soms nodig om even tot mezelf te kunnen komen. Ik kies er dan meestal voor om lekker een dagje naar de spa te gaan om daar heerlijk uit te rusten. Ik ga altijd naar De Thermen en ik zie geen reden om dat niet te doen. Je kan hier zo veel verschillende behandelingen kiezen en er zijn diverse faciliteiten dat je eigenlijk elke keer iets nieuws doet. Het personeel is erg vriendelijk en de masseurs zijn erg goed en professioneel.