Al heel mijn leven heb ik last van overwicht. Ik merk het overal. Bijvoorbeeld als ik in de bus zit, pas ik niet op 1 stoeltje. En ook merk ik dat mensen me aankijken. Ook ben ik gaan inzien dat mijn leven er een stuk beter uit zou kunnen zien als ik wat gewicht verlies. Toen ik tot deze conclusie was gekomen heb ik onmiddellijk hulp gezocht. Toen ik begon met zoeken, zocht ik op hulp bij afvallen. Ik kwam toen uit bij Gezondwest.

Goed advies

hulp bij afvallen

Toen ik me had aangemeld voor hulp bij afvallen, werd mij gevraagd of ik een keer zou kunnen langskomen. Dit heb ik ook gedaan vervolgens. Bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomend en gingen we aan een tafeltje zitten. Aan dat tafeltje hebben we de mogelijkheden besproken. Wat wil ik en wat ga ik er voor doen. Ook werd mij voor de intake gevraagd om een eetdagboek bij te houden. Dit dagboek hebben we ook onder de loep genomen tijdens het gesprek. Zo konden ze precies zien waar ik precies de fout in ga. Vervolgens werd mij verteld wat ik moest veranderen in mijn eetpatroon. Het was heel erg fijn om zo’n advies te krijgen. Zo heb ik eindelijk is duidelijkheid van wat niet en wel goed is. Naast advies over mijn eetpatroon kreeg ik ook advies over bewegen.

Resultaat is zichtbaar

Nu een jaar verder ben ik al behoorlijk kilo’s afgevallen en weet ik ook precies hoe ik moet afvallen en gezond moet leven. Dit allemaal dankzij hulp bij afvallen van Gezondwest. Ik ben erg tevreden en als ik een terugval krijg, waar ik niet van uit ga, kom ik zeker terug bij Gezondwest.