personeelsuitje Utrecht

Onze baas had deze keer een bijzonder leuk personeelsuitje in Utrecht geregeld. Normaal hebben wij een avond met muziek en lekker eten, maar deze keer was het totaal anders. Er was wel muziek, maar niet het geluid wat je normaal op een feest te horen krijgt. Wij kregen een workshop over de Balfolk. Dit moderne dansfeest is gebaseerde op traditionele muziek en cultuur van een zeer rijke historie. Het leuke hieraan is ook dat iedereen hieraan kan deelnemen, zowel jong als oud. iedereen was bijzonder nieuwsgierig naar dit avondje uit. Veel mensen hadden hier niet zoveel zin in, vooral omdat zij totaal niet muzikaal zijn.  personeelsuitje Utrecht

Wat een top avond!

Inmiddels hebben wij ons personeelsuitje in Utrecht al achter de rug en hebben enorm genoten. Het leuke was dat ik met de directeur de vloer op ben geweest. Dat is op de werkvloer wel anders, want daar is hij echt de baas en kan er nauwelijks gedag vanaf. 

Tijdens de workshop Balfolk is iedereen gelijk en dat is te merken ook. Directeur of niet, iedereen is gelijk en daar valt niet over te twisten. Het was een bijzonder gezellige avond en iedereen heeft het er vandaag de dag er nog over.