biljart Tilburg

Een paar keer per maand zijn wij te vinden bij Café Bet Kolen, hier kan je deelnemen aan een biljart in Tilburg. Samen met een paar vrienden zij wij hier een paar keer per maand te vinden. Vaak drinken wij hier gezellig een glaasje, maar een keer het bewuste balspel met een keu te spelen. In het begin was dit meer uit de gein, maar tegenwoordig hebben wij ons aangesloten bij een vereniging. Deze speelt regelmatig in dit café en ik moet zeggen dat dit altijd een zeer gezellige avond is.  biljart Tilburg

Een geslaagde avond

Het café is al meer dan 100 jaar oud en iedereen hier in de buurt is weleens bij deze biljart in Tilburg geweest. Je kan wel zeggen dat deze plaats een begrip in deze buurt is.

Niet iedereen heeft iets met deze sport en daarom is dit ook een leuke plaats ook gewoon even eruit te gaan. Gezellig even bijkletsen onder het genot van een hapje of een drankje. Een tijd terug hebben wij hier nog een leuk feest gehad. Moet zeggen dat dit een geweldige locatie hiervoor is. De catering kan geheel worden verzorgt, dus daar heb je geen omkijken naar. Of het nu een warme snack moet worden of een volledig buffet, geen punt.